Kazinczy Ferenc Múzeum - Újra nyitva

A 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a Petőfi Irodalmi Múzeum és tagintézményeinek kiállításai 2021. május 4-től újra látogathatók a koronavírus ellen védett személyeknek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak.
A kiállítások látogatásával kapcsolatos fontos tudnivalók: a koronavírus elleni védettségi igazolással rendelkezők látogathatják a múzeum kiállításait. A védettségi igazolvány bemutatása a múzeumi jegypénztárnál történik. A látogató a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság vagy az életkor igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható, ellenkező esetben a múzeum a beléptetést megtagadhatja. A múzeumi munkatársak védelme érdekében maszk viselése és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása a múzeum egész területén ajánlott.
A PIM kiállításai és múzeumi boltja, továbbá tagintézményei a megszokott nyitvatartási rend szerint várják a látogatókat.
Közönség személyes részvételével múzeumi rendezvényeket és iskolai csoportok számára múzeumpedagógiai foglalkozásokat június 1-jét követően tartunk meg. Az online felületeinken addig is folyamatosan jelentkezünk friss tartalmakkal, virtuális programokkal.
 

Forrás: Kazinczy Ferenc Múzeum Facebook