Sárospatak: Fuss Fotózz Mosolyogj Jótékonysági futás a leukémiás gyermekekért

Sárospatak egyedi adottságai és csodálatos természeti értékei ihlették meg a Fuss Fotózz Mosolyogj Jótékonysági futás szervezőjét. Futók nem mindennapi helyszínen vehetnek részt abban, hogy nem csak magukkal és versenytársaikkal állnak a rajthoz, hanem egy nemes célt is beiktattak a RAJTBA!

199287393 3707621819343418 3167843150554638101 n 1 768x432

A futók 4 csodálatos, nagy küzdelmeket megélő gyermeket indíthatnak el a GYÓGYULÁS. útján! A futók adják a kis hősök mára már egészséges életének első nagy-nagy lendületét! 2015-ben még reménnyel teli álltak kamera elé  és mosolyogtak azok a kis hősök , akik mára már GYÓGYULTAK!

Hogyan érzed magad, ha nincs hajad kampánynak az öt éves évfordulójára hozták létre a Fuss Fotózz Mosolyogj missziót Gyógyulás üzenettel!

Az akkor még kezelés alatt álló leukémiás gyermekek mára felcseperedtek és élik az egészséges kiskamaszok életét. A Fuss Fotózz Mosolyogj misszió egy országos példaértékű program ahol a mára már Gyógyult gyerekeket indítják el a programra nevező futók!

Nevezz és légy részese a csodának, adjunk reményt együtt ,közösen az Igazi  HŐSEINKNEK!

A futók Magyarország csoda szép tájain futhatnak általuk választott távokon , az 5 km- 10 km és 31 km-s futó útvonalon  belül vannak mosoly pontok ahol a futó egy kicsit szusszanva, mosoly szünetet tartva  magába szívhatja a táj szépségét .

A mosoly pontokon készül egy mosolygós fotó, amivel a jelenleg kezelés alatt álló kis hősöknek adnak reményt és erőt!

A turisztikai csodák testesítik meg a Reményt, a reményt, hogy a kórházban fekvő kis beteg és családja hamarosan eljuthat ilyen szép helyekre.  A  4 fal közül,ha csak a képek és videók által, de egy kicsit kimozdíthatjuk őket!

A futó átélheti azt a csodás pillanatot, ahogy több száz ember útjára indítja a „Gyógyult” záró jelentést kapott gyermeket!  Babett, Dani, Tomika és Bence csodás gyógyulás történetei mindenkit erővel töltenek  fel! Energiájukban és mosolyukban  pedig benne van : Sose adom fel- ÉN GYŐZTEM-

A helyszínek pedig megvalósítják az álmaikat, amikről a 4 fal között álmodtak!

A futó az érzelmi feltöltődés mellett saját komfort zónájából is kitörhet a távok és a terep segítségével. 

sarospatak 1200x628 768x402222

A Sárospataki futáshoz a Zempléni hegység adja a hátteret és a Megyer-Hegyi  Tengerszem pedig a kihívást.

Gyógyulás nagykövetünk Bánné dr. Gál Boglárka Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei közgyűlés elnöke – Aros János Sárospatak Polgármestere pedig a rendezvény fővédnöke.

Gyógyulás nagyköveteink minden megyében szemléltetik a megyék összefogását. Sárospatakon a Gyógyulás lángját  kapja meg Bánné dr. Gál Boglárka és ő adja tovább Paloznakon Polgárdy Imrének a Veszprém Megye elnök úrnak.

Sárospataki gyerekekkel együtt megcsináljuk Magyarország legnagyobb mosolyát. Ebben nagy segítségünkre lesz Szigligeti Ivett Mosoly nagykövetünk!  „A mosoly támogat és erősít. A mosoly gyógyír, a természet legjobb orvossága. Békesség az elesettnek, napfény a csüggedőnek, remény a szomorkodónak. A mosoly megváltoztatja a világot, és nem kerül semmibe. Hisz semmi sem olyan hatalmas, mint a mosoly ereje. Mosolyogva futni, vagy futva mosolyogni? Nem kérdés számomra, hogy a mosoly szikrája legyek

Kitartás mentorunk Dombi Rudolf Olimpiai bajnok kajakozó, aki sokszor feladhatta volna az álmait, kiúszhatott volna a partra, de Ő nem adta fel, visszaevickélt és hajtott és hajtott míg elérte az álmát! Ezzel a mentalitással és inspirációval ad erőt a gyermekeknek és a futóknak is!És a mosoly fotókat se akárki fogja készíteni, de ezt csak az tudja meg aki a helyszíneinken velünk együtt fog futni és mosolyogni!

Helyszín :
Sárospatak 2021. Július 24. 10 :00 Sárospataki Sportpálya Zrínyi utca 12.

Távok : 5 km, 10 km, 31 km.

Futó nevezés :  5.000 Ft mellyel a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatják http://leukemiasgyermekekert.hu/fuss-fotozz-mosolyogj/

Futók kapnak egy „ Mosoly pólót” , befutó érmet és frissítőt.

(Borítókép illusztráció)

Forrás: sarosptak.hu