Két pályával várják a síelőket a Zemplén Kalandparkban

saujhely sipalya

A megyében csak a sátoraljaújhelyi síközpontban van lehetőség sílécet csatolni. Ahogy tőlünk keletebbre, itt is csak hóágyúzott pályával tudják terepre csábítani a téli sportok kedvelőit.

Sokan arra használják a kalandpark pályáit, hogy a nagy sielés előtt kicsit formába hozzák magukat. A pálya minőségét az ide látogató sielők kifejezetten jónak tartják. A hétvégén mindkét sípályát használhatják majd a sportolók. A hóágyúzás a héten folyamatos, a szezon igazán most kezdődik el Sátoraljaújhelyben. Az eddig eltelt időszakban több mint 800 bérletet vásároltak.

Nemcsak a hegyen, de annak lábánál is van lehetőség sportolni a hétvégén. A Kalandpark csatlakozott a "Jégpályák Éjszakája" országos programhoz, így esti szórakozásként kínálnak jégdiszkót az ide betérőknek. Az este fél héttől 23 óráig tartó jégdiszkóra ötven százalékos kedvezménnyel várják a vendégeket. Aki pedig sem sielni, sem korcsolyázni nem tud, de szabad levegőre és téli tájra vágyik, a december közepén átadott Gomba büfében élvezheti a zempléni panorámát.