Képzettek és népszerűek a pataki Silver Line-lányok

pataklanyok

Manapság nem elegendő a „puszta” meccs, a nagyérdeműnek pluszt is kell nyújtani.

A Bodrog-parti város labdarúgócsapata a megyei I. osztályban szerepel és bár még pont nélküli, a Sárospataki TC-Végardó Fürdő programfelelőseinek igyekezete mindent visz.

Akik ott voltak a néhány nappal ezelőtti, Emőd elleni mérkőzésükön, szinte népünnepélyben részesültek, annyi műsort kaptak, mint egy búcsúban.

– A Silver Line elnevezésű csoportot a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola, közismert nevén a SAMI növendékei alkotják – mondta Belicza János, az STC klubigazgatója, aki játékvezetőként is szolgálja a legnépszerűbb sportágat. – A legtöbb hazai meccsünkön fellépnek a tizenöttől huszonegy év közötti hölgyek, és ha éppen nem tudnak jönni vagy máshol van jelenésük, akkor a helyi mazsorettesek ugranak be. A Silver Line nagy népszerűségnek örvend: tagjai fiatalok, szépek, képzettek, magas színvonalú műsort adnak, mindig szívesen látjuk őket.

(A borítóképen: A csoport tagjai balról jobbra: Fedor Zsófia, Mészár Dorina, Noszály Kamilla, Sándor Edina, Földes Kincső, Kovács Réka, Markovics Annabella)

Forrás: boon.hu