Magyarország legjobb szálláshelyeit díjazták

dijazas

Lillafüred, Miskolctapolca, a diósgyőri Tündérkert és Füzér szállásai is elismerést kaptak.

Idén nyolcadik alkalommal rendezte meg az Év Szállása versenyt a Szallas.hu, Magyarország legnagyobb szállásfoglaló oldala. Minden olyan szálláshely megméretteti magát – így megyénk közkedvelt úti céljai is – ezen a versenyen, melyek aktív regisztrációval elérhetők a honlapon.

Nehéz időszak

Több kategóriában is díjazták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szálláshelyeket, látnivalókat. A 4-5 csillagos, 70-nél több szobával rendelkező hotelek között második helyet ért el a lillafüredi négycsillagos Hunguest Hotel Palota (az idén kilencvenéves Palotaszálló), az 1-3 csillagos hotelek kategóriájában pedig a miskolctapolcai Alfa Hotel & Wellness foglalhatta el az első helyet. Az Év Turisztikai Attrakciója díját minőségi és szakmai kategóriában is elnyerték a helyi látványosságok, előbbiben második helyen Füzér vára, utóbbiban pedig harmadik helyen a Diósgyőri Vár közelében nemrégiben kialakított „WOW park”, ismertebb nevén Tündérkert is.

– Talán soha nem volt még ilyen fontos felhívni a figyelmet a szakma újítóira, jeles képviselőire, mint ebben a küzdelmes évben – mondta Szigetvári József, a csoport vezérigazgatója.

Rendhagyó módon idén élő internetes közvetítésen keresztül hirdették ki a díjazottakat. Emellett a verseny ideje alatt leadott vendégszavazatokból álló népszerűségi kategóriát ez évben nem hirdették meg, a vezérigazgató szerint ugyanis igazságtalan lenne a járvány miatt bezárt szálláshelyekkel szemben.

(A borítóképen: A lillafüredi Hunguest Hotel Palota is ott a díjazottak között)

Forrás: boon.hu