Cigánd - Küszöbkönyvtár

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályoknak megfelelően a Városi Könyvtár továbbra is zárva tart. A fénymásolás, szkennelés, nyomtatás személyesen továbbra sem vehető igénybe!

 

Azoknak az olvasóknak, akik előre jelzik telefonon vagy e-mailben a könyvigényüket, könyvcsomagot állítunk össze, melyet személyesen is átvehetnek a könyvtár bejáratánál. Abban az esetben, ha az igénylő mozgásában korlátozott személy, házhoz is szállítjuk a könyveket.

 

Az igénylés során kérjük, adják meg a kiválasztott könyv szerzőjét és címét!

 

Igényléseiket az alábbi elérhetőségeken tudják leadni:

Telefon: +3647/534-419

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A könyvcsomag átvételi időpontjai:

Hétfő-csütörtök: 09.00-15.00

Péntek: 09.00-12.00

Az olvasó nevére összekészített könyvcsomagot az igénylő családtagja, ismerőse is elviheti.

 

Fontos tudnivaló!

A könyvek átvételéhez az olvasójegy megléte szükséges, azt be kell mutatni!

A könyveket a fent említett időpontokban lehet visszahozni. A könyveket a könyvtár bejáratához elhelyezett ládába kérjük elhelyezni!

A könyvek a kölcsönzést követően 72 órára karanténba kerülnek, ezt követően és a könyvek fertőtlenítése után nyílik lehetőség az újbóli kölcsönzésükre.

A szolgáltatás igénybevételénél maszk használata és a védőtávolság megtartása kötelező!

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy igényeiket pontosan adják le, mert helyben történő válogatásra nincs lehetőség!

Tájékoztatjuk továbbá kedves olvasóinkat, hogy a könyvtárközi kölcsönzés továbbra is igénybe vehető a korábbiakban megszokott módon!

Forrás: cigand.hu