Hamarosan a postaládákba kerül a 2021-es Sárospatak naptár

Helyi fotósok, helyi fotóival találkozhatnak a lakosok a 2021-es Sárospatak naptárban. December 10-től kezdi a kézbesítést a Posta.

pataknaptar1

Évek óta az a célunk, hogy helyi fotósok bevonásával maradandót tudjunk alkotni, minden hónapban valami szép pataki képet mutassunk be a naptárba – mondta Aros János. Az önkormányzat idén is minden háztartásba ingyenesen juttatja el a naptárt, melyből ez alkalommal hatezer darab készült. Ötezer háztartással számolhatunk, de ajándékként partnereinknek, testvértelepüléseinknek is adunk belőle, illetve nagyon sok elszármazott pataki is igényt tart rá, ezért készíttettünk plusz ezer darabot. Köszönet illeti meg a helyi fotósokat, akiknek a képeit láthatjuk benne, azt remélem mindenki örömmel forgatja majd a 2021-es naptárunkat – mondta Sárospatak polgármestere.

pataknaptar2

Második éve, hogy helyben készült a naptár, idén is a Rapid Nyomda nyerte el a feladatot, a fiatal csapat igyekezett kiváló minőségben és jóval a határidő előtt elkészülni a munkálatokkal. Több mint 1,2 kilométernyi spirált használtak fel hozzá és pontosan 1 tonna papírra volt szükség a naptárakhoz – mondta lapunknak Kocsi László, hozzátéve, hogy körülbelül egyhetes intenzív munkát jelentett számukra a kiadvány minőségi létrehozása. Jó érzés, hogy mi készíthettük el a pataki naptárt – mondta lapunknak Untener Péter, kiemelve, hogy egyrészt büszkék a munkára, másrészt örülnek annak, hogy tudják, minden háztartásban jó érzésekkel tekintenek a városi naptárra.

A kézbesítést december 10-én kezdi a sárospataki Posta!

Forrás: sarospatak.hu