Újra nyitva tartanak a hulladékudvarok

hulladek ( Kép illusztráció )

A BMH Nonprofit Kft. arról adott tájékoztatást, hogy a hulladékudvarok 2020. május 11-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra nyitva tartanak.

A hulladék beszállítása során – az Operatív Törzs ajánlásaira figyelemmel – az új típusú koronavírus elleni védekezés érdekében, valamint az lakosság és munkatársak egészségének és biztonságának megóvása céljából az alábbi óvintézkedéseket tartsák be: A hulladékudvar szolgáltatásainak igénybevétele során az ingatlanhasználó köteles a szájat és az orrot eltakaró eszközt (védőmaszk, sál, kendő) és gumikesztyűt viselni. Amennyiben valamely ingatlanhasználó ennek nem tesz eleget, a hulladékudvar kezelője jogosult a hulladék átvételét megtagadni.

A beszállított hulladék pakolásáról és annak a hulladékudvarban történő elhelyezéséről minden ingatlanhasználónak magának kell gondoskodnia. Ehhez határozatlan ideig a hulladékudvar kezelője segítséget nem tud biztosítani, ezért az ingatlanhasználók számára javasoljuk, hogy segítőt hozzanak magukkal.

Valamennyi szükséges adat felvételére szóban történő bediktálás útján kerül sor, a személyes iratok, okmányok átadással történő bemutatásának mellőzésével. Kérjük továbbá, hogy az adatok rögzítése során az irodába történő belépést mellőzzék.

Az ügyintézés során az 1,5 méteres védőtávolságot szükséges betartani, ha a hulladékudvarban egyszerre több ingatlanhasználó tartózkodik. Amennyiben az 1,5 méteres távolság nem tartható, a hulladékudvar kezelője jogosult ideiglenesen a hulladékudvar kapuját bezárni, az ingatlanhasználóknak sorra kerülésükig a kapun kívül kell várakozniuk.

A Szerencsi Hulladékudvar nyitvatartása és elérhetősége: 3900 Szerencs, Eperjes utca 7. 2150/11 hrsz.

2020.05.11-től nyitva tart:

kedd: 08:00 - 16:00
szerda: 08:00 - 18:00
csütörtök: 08:00 - 16:00
péntek: 08:00 - 18:00
szombat: 08:00 - 12:00

Forrás: Szerencsi Hírek