Szerencsi Vállalkozói Adatbázis

vall adatbazis

Szerencsi és ondi vállalkozók figyelmébe! Csatlakozzon Ön is a Szerencsi Vállalkozói Adatbázishoz, hogy nem maradjon le eseményekről, fontos információkról!

Szerencs Város Önkormányzata számára fontos a kapcsolattartás a helyi vállalkozásokkal, ezért rendszeres időközönként szervez olyan programokat, amelyekre a Szerencsen tevékenykedő cégeket, egyéni vállalkozókat hívja és várja (fórumok, előadások, vállalkozói köszöntés, stb.), valamint e-mailben rendszeresen juttat el programajánlókat, figyelemfelhívásokat, hasznos információkat azoknak, akik korábban rendelkezésre bocsátották e-mail címüket. 2020 évtől kezdődően az adótitok és a személyes adatok védelmét biztosító jogszabályok előírásait is figyelembe véve, – a hivatalos adóhatósági leveleket kivéve – csak azoknak a szerencsi cégeknek, vállalkozóknak áll módunkban a rendezvényekre személyre szóló meghívót, ill. az adózással össze nem függő értesítéseket, tájékoztatókat küldeni, akik önkéntesen megadják elérhetőségi adataikat, és írásos hozzájárulásukat adják adataik kezeléséhez.

A fenti cél érdekében létrehozunk egy vállalkozói adatbázist, amely teljesen független a Szerencsi Polgármesteri Hivatal Adóügyi Osztályán vezetett adózói nyilvántartástól. Az új adatbázist kizárólag marketing és rendezvényszervezési célokra kívánjuk használni, más szervezetnek, személynek nem adjuk át. Aki nem szerepel 2020. március 31-et követően az adatbázisban, annak sajnos nem áll módunkban meghívókat, értesítéseket küldeni mindaddig, amíg nem kéri felvételét az adatbázisba.

Felhívom figyelmét, hogy a Szerencsi Vállalkozó Adatbázisba történő jelentkezés nem helyettesíti vagy pótolja a hivatalos szervek felé történő kötelező adatszolgáltatást vagy adatváltozás-bejelentést (NAV, Adóügyi Osztály, kormányhivatal, cégbíróság, stb.).

Kérem, lehetőleg 2020. február 28-ig töltse ki a lentebb található elektronikus űrlapot, hogy minél előbb felvehessük az Ön vállalkozását is az adatbázisba.

Szerencs, 2020. január 30.

Üdvözlettel:
Nyiri Tibor polgármester
Dr. Barva Attila jegyző

Forrás: szerencs.hu