Katinka, Panda és Csonti Sátoraljaújhelyen várja szerető gazdiját

Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóit mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

A kutyák a menhelyen minden nap megtekinthetők 13-16 óra között, szombat-vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 8000 forint, aminek egyetlen feltétele, hogy az ebről biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.

kutyus katinkaKATINKA

Katinka tíz hónapos, nagyobb méretű, oltott, chipes, ivartalanított, keverék szuka. Füzérradványban kóborolt, befogadták, majd ismét utcára került. Egy állatbarát vette pártfogásába, mert elég félénk volt. Rengeteget bátorodott, egy kis társ is van vele a kennelben. Pórázon szépen sétál, ideális családi kedvenc.

kutyus pandaPANDA

Panda ötéves, közepes termetű, keverék kan. Hányattatott sorsa volt, ezért sokáig nem lehetett megsimogatni. Mára azonban sétálni szerető, kedves kutya lett, bár még mindig nem fogad el mindenkit. A dörgéstől nagyon fél, felmászik a kennel rácsára. Kizárólag elő- és utókontroll mellett fogadható örökbe.

kutyus csontiCSONTI

Csonti négyéves, kis testű, keverék kan. Állatbarát találta csontsoványan. A menhelyen szépen meghízott, majd gazdára talált. Viszont a gazdi betegsége miatt visszakerült. Imád mozogni, jó kedélyű kutyus, de a sétát még tanulnia kell. Kertes házban, családi környezetben lenne a legjobb helyen.

Forrás: boon.hu