Tokaj-Hegyalja programajánló

Programajánló
tokajhegyalja-hirlevel
Dátum: : 2021-05-12 00:00 - 2021-06-06 00:00

PROGRAMOK | MÚZEUMOK | > KIÁLLÍTÁSOK | > BORBUSZ | > HÍREK

Grand Opening

A kormányzati védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának második és harmadik fokozatában meghozott rendelkezések szerint kinyithattak a vendéglátóhelyek, a borászatok, a szálláshelyek és a múzeumok is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a helyeket, melyek már látogathatóak:
https://www.tokaj-turizmus.hu/Grand-openingTokaji Bornapok
Tokaj, 2021. június 4-6.
KONCERTEK | BORKÓSTOLÓK | GASZTRONÓMIA |
Több helyszínen, élőben a borászokkal.
Bővebben: https://bit.ly/3f7okMYIndul a Disznókő blog! A borászat hírei, újdonságai és kulisszatitkok egy helyen. Nézz be a disznokoblog.hu-ra, az első bejegyzések már várnak Rád!

Tokaji városnéző séta | Eseménynaptár
2021. májusában a Tokaji Séta
és a Tourinform Tokaj közös szervezésű sétáin ismerheti meg Tokaj történelmét és nevezetességeit! A sétákat Szegedi Márti vezeti.
Bővebben: https://bit.ly/3tiUVof

Hajókirándulás és sétahajózás - Tokaj
A menetrend szerinti sétahajójáratokon a hajó a Bodrog folyón halad Tokaj városa mellett, ott visszafordul, majd a Tiszán a strandig megy és 50 perc elteltével ugyanott köt ki, ahol beszálltak vendégeink.

2021. május 15., szombat 15 órakor 50 perces sétajárat.
2021. május 16., vasárnap 15 órakor 50 perces sétajárat.

Bővebben: http://bit.ly/hajokirandulas


Naplemente túra és borkóstoló a ház borászával | Szedmák Borház
Tarcal, 2021. április 23-tól, minden pénteken és szombaton
Vannak helyek ahol jó lenni, csak úgy, élvezni a táj szépségét, a lankás hegyvonulatokat, az izzó naplementét...
Bővebben: https://bit.ly/32VkAIA

Degenfeld piknik
Tarcal, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszálló, májusban
Itt a piknikszezon, amihez egész Tarcalon számtalan csodás helyszín kínálkozik akár a Gróf Degenfeld kastélykert- és a Terézia Kápolna környezetének ehhez kijelölt helyszínei! Hogy teljes legyen a program, kastélyszállónkban mi is készülünk szombattól egy különleges csomaggal.
Bővebben:https://bit.ly/3aHWnK7

Borkóstolós dűlőtúra | Szedmák Borház
Tarcal, májusban minden szombaton
Már biztosan itt a tavasz és itt az ideje, hogy kimozduljatok a szabadba! Remek alkalom egy kis lazulásra a szombat délelőtti borkóstolóval egybekötött séta a tarcali Kövesd-dűlőben a ház borászával.
Bővebben: https://bit.ly/3t5BuiI

Meszecsinka Duó | Keresztúri esték

Bodrogkeresztúr, Henye Borbár, 2021. május 15.
A Fonogram-díjas Meszecsinka pszichedelikus világzenéje 2009 óta hódít szerte a világban. A zenekart Oláh Annamari (ének) és Biljarszki Emil (zongora, gitár) alapította, nevét (magyarul Holdacska) egy bolgár népdalból kölcsönözték.
Bővebben: https://bit.ly/33yfum6

Zsendülés
Mád, Tállya, 2021. május 22-23.
Nagy örömünkre tavaly olyan sokan eljöttetek hozzánk, és annyi kedves és megerősítő visszajelzést kaptunk, hogy úgy döntöttünk, idén ismét belekezdünk!
Bővebben: https://bit.ly/3gXtUUD

A HellóBénye bemutatja: Dűlőpiknik borászokkal

Erdőbénye, 2021. május 22.
Egy különleges túrára invitálunk május 22-én, ahol bejárhatod a környék híres dűlőit melynek nedűit közvetlenül a borászok töltik majd poharadba. Mesélve közben a dűlőről, a környékről és mindarról amit tudni szeretnél a borokról.
Bővebben: https://bit.ly/2Pp6dJy

Jazzymotions: My way - Frank Sinatra, a kék szemű gengszter | Keresztúri esték
Bodrogkeresztúr, Henye Borbár, 2021. május 22.
A Jazzymotions formáció a lenyűgöző Frank Sinatra, a többszörös Grammy-díjas amerikai jazz-énekes népszerű dalait gyúrta össze a My Way című produkciójába.

Bővebben: https://bit.ly/3uEaR5Y


Tokaj-Hegyalja Piac
Disznókő Szőlőbirtok - Mezőzombor, minden hónap második vasárnapján

A Zempléni Nemzeti Parkért Szövetség a Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet szakmai támogatásával minden hónap második vasárnapján 10-16 óra között kézműves piacot rendez Tokaj-Hegyalja Piac néven a 37-es főút melletti Disznókő Szőlőbirtokon, a Sárga Borház körüli téren.
Bővebben: https://bit.ly/3etHxYY


Kiadványaink az alábbi linken érhetőek el: https://bit.ly/2Pq143Y


A Tourinform Tokaj nyitva tartása:

Hétfőtől péntekig 9-17 óráig.


   

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.tokaj-turizmus.hu
 Tel.: +36 47 352125


#borozzotthon!

Ha már megcsappant az otthoni borkészlet, itt az idejebeszerezni a kedvenc tételeket. Éppen ezért összegyűjtöttük azokat a lelőhelyeket, ahol online lehet tokaji borokat vásárolni. Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk Tokaj-Hegyalján!


A borászatok folyamatosan bővülő listája itt található.
#igyaltokajit #borozzotthon


Megjelenítési probléma esetén a hírlevél a böngészőben is megtekinthető.
Ez egy automatikusan generált hírlevél, kérjük erre ne válaszoljon! Ha kérdése van, keressen minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.
A hírlevélben közölt események, ajánlatok tartalmáért a szerkesztők nem vállalnak felelősséget.


 


Tokaj-Hegyalja programjait, borászatait, látnivalóit elérheti mobil applikációnkon keresztül is. Letöltéshez kattintson az alábbi linkre http://guideathand.com/hu/downloads/tokaj-region!


 

A hírlevelek küldése során a 2001. évi CVIII. törvény szerint járunk el. Az üzenet az elküldés előtt vírusellenőrzésen esett át, de a vírusmentességére nincs semmilyen garancia, ezért kérem, ellenőrizze azt!
Amennyiben Ön a továbbiakban nem szeretne ilyen tárgyú megkeresést kapni, akkor hírlevelünkről való leiratkozáshoz kattintson IDE. A TTHE  adatvédelmi és adatkezelési szabályzata elérhető ITT.