Online osztálykirándulás, avagy természetjárás, nagyon másképp

Szabadidő, sport
termeszetborito
Dátum: : 2021-05-30 14:00

termeszet

MÁJ. 17., 10:00 UTC+02 – MÁJ. 30., 14:00 UTC+02

A Magyar Természet Napja alkalmából a PIM és sátoraljaújhelyi tagintézménye a Kazinczy Ferenc Múzeum közös ingyenes online vezetése általános iskola alsó tagozatos diákjai számára.
3D gömbpanoráma képek és fotók segítségével kiruccanunk az osztályteremből, hogy meglessük, mik és hogyan élnek erdőn, mezőn, kertben, vizekben vagy éppen a városban. Kalandunk közben nemcsak denevérekkel, baglyokkal, sünökkel vagy éppen békákkal találkozunk, hanem felfedezzük, mennyi csodát, váratlan meglepetést és izgalmas játékot tartogat a tavasszal amúgy is igencsak hívogató természet.
Kedves érdeklődő Pedagógusok!
Barangoljanak velünk a természet és az irodalom ösvényein!
Online természetjárás? Hogy képzeljem el? Mindössze egy projektor, okos tábla szükséges és egy laptop, hogy mi megoszthassuk a képernyőnket, de mi is láthassuk, hallhassuk az osztályt.
Melyik felületen? Amit megszoktak, amit használtak már. Mi mindenhez csatlakozunk?
Mikor? 2020. május 17. és május 30. között hétköznapokon 10.00 és 16.00 óra között foglalható időpont. (A foglalkozások maximum 45 percesek, így még az órarendet sem borítja fel?)
Mit kell tennie? Mindössze írnia kell egy emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címekre, a gyerekek korával és létszámával, illetve egy ideális időponttal, ami a megadott két hétben Önöknek a legalkalmasabb lenne a közös kalandhoz.
Mi maximum két napon belül válaszolunk és egyeztetjük, mikor tudjuk fogadni a csoportot.
Reméljük, találkozunk!
 

 

 

Dátumok:


  • 2021-05-17 10:00
  • 2021-05-30 14:00